Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο για 2η χρονιά στο Διαγωνισμό BUSINESS TALENTS GREECE 2016

Μετά την εξαιρετική επίδοση που επέδειξε το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομικών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στον περσινό φοιτητικό διαγωνισμό BUSINESS TALENTS GREECE 2015, το οποίο Κατετάγη 2ο στον όμιλό του και 12ο  στην τελική πανελλαδική κατάταξη μεταξύ 584 ομάδων από δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα όλης της χώρας, θα λάβει μέρος και φέτος επιδιώκοντας και πάλι υψηλή κατάταξη μεταξύ των συμμετεχόντων.

Το Business Talents είναι ένας πρωτοποριακός διαγωνισμός για Φοιτητές με Επιχειρηματικό Προσομοιωτή, που τους επιτρέπει να διοικήσουν με την ομάδα τους μία εταιρία και να εξασκηθούν στη λήψη κάθε είδους αποφάσεων πάνω στις λειτουργίες της, σε μια πρακτική άσκηση Επιχειρηματικότητας. Ο διαγωνισμός είναι εθνικός και διεθνής και αποτελεί μία συναρπαστική πρακτική εμπειρία με τη χρήση προσομοιωτή. Γίνεται για 2η χρονιά στην Ελλάδα μετά την περσινή επιτυχία με 2.220 συμμετέχοντες σε 654 ομάδες-εταιρίες από όλα (κυριολεκτικά) τα Πανεπιστήμια και Τ.Ε.Ι.

Η σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομικών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου βασίζεται στην διαδραστική διδασκαλία μέσω workshops και διαγωνισμών όπως αυτός του BUSINESS TALENTS GREECE με σκοπό να αποκτήσουν οι σπουδαστές όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να κατανοήσουν τον κόσμο των επιχειρήσεων και να πετύχουν ως στελέχη.
Τόπος: Athens, Greece