Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Χορηγός στο 4o Συνέδριο Social Media World 2015



WEB prosklisi ebwsm 2015 MITROPOLITIKOΤο Μητροπολιτικό Κολλέγιο στηρίζει ως Χορηγός το τέταρτο στη σειρά συνέδριο Social Media World με τίτλο «His Excellency The Customer: Convert Visits and Users to Money!», το οποίο πραγματοποιείται την Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel.
Το φετινό συνέδριο τοποθετεί τον πελάτη στο κέντρο της θεματολογίας του, αφού είναι εκείνος που καθορίζει -σε μεγάλο βαθμό- τις εξελίξεις στο χώρο των Social Media και έχει ως στόχο να βοηθήσει τις ηλεκτρονικές επιχειρήσεις να εξελιχθούν στο συνεχώς μεταλλασσόμενο χώρο των Social Media και να κερδίσουν μεγαλύτερο wallet share του πελάτη. Αυτό θα το επιτύχει μέσω της παρουσίασης και ανάλυσης των σύγχρονων και μελλοντικών τάσεων του χώρου, των κατάλληλων τεχνολογικών εργαλείων και λύσεων και των πετυχημένων στρατηγικών και βέλτιστων πρακτικών που έχουν εφαρμοστεί σε διαφορετικά industries.
Το συνέδριο απευθύνεται σε όλα τα στελέχη και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και του eBusiness, του Internet, του ψηφιακού marketing, της διαφήμισης, των public relations και της επικοινωνίας.
Είσοδος ελεύθερη. Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας μέχρι 14/09/2015 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.socialmediaworld.gr/4o-sinedrio-social-media-world-2015/forma-engrafis/