Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Η Σχολή Διοίκησης του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης στα κεντρικά γραφεία της τράπεζας Eurobank



eurobankThessaloniki

Η Σχολή Διοίκησης του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στα γραφεία της Διεύθυνσης Τομέα Εξωτερικών Δικτύων & Εναλλακτικών Καναλιών Β. Ελλάδος της τράπεζας Eurobank.
Κατά τη διάρκεια της επιμορφωτικής αυτής συνάντησης, οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να λάβουν γνώση για την αποστολή και το έργο του συγκεκριμένου τμήματος, να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον τραπεζικό κλάδο, καθώς επίσης και για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας. Μετά το πέρας της παρουσίασης, υπέβαλαν αρκετές ερωτήσεις ενώ ακολούθησε συζήτηση. Οι φοιτητές δήλωσαν, στο σύνολό τους, απόλυτα ικανοποιημένοι από την εκπαιδευτική εμπειρία. 
Βασικός στόχος των προγραμμάτων σπουδών της Σχολής Διοίκησης του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είναι να προσφέρει στους φοιτητές τις γνώσεις και δεξιότητες που χρειάζονται για να επιτύχουν ως στελέχη στο επιχειρηματικό περιβάλλον και να σταδιοδρομήσουν σε ανώτερες και ανώτατες διοικητικές θέσεις διαφόρων κλάδων, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.