Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο για 2η συνεχή χρονιά στον Τελικό του Φοιτητικού Διαγωνισμού “BUSINESS TALENTS GREECE"

Η ομάδα “Quadratum” του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομικών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου επέδειξε εξαιρετικές επιδόσεις στον διαγωνισμό BUSINESS TALENTS GREECE για δεύτερη συνεχή χρονιά!

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα κατάφερε να περάσει στον Τελικό του διαγωνισμού και φέτος. Ήταν μια από τις 75 ομάδες και ένα εκ των δύο μοναδικών ιδιωτικών κολλεγίων που διαγωνίστηκαν στον τελικό, βάση της κατάταξής τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος ο ανταγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος, καθώς στην τελική πανελλαδική κατάταξη συμμετείχαν 814 ομάδες / 2.792 συμμετέχοντες από δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα όλης της χώρας.

Συγχαίρουμε θερμά τους φοιτητές μας οι οποίοι επέδειξαν θερμό ζήλο και αξιοποίησαν στον μέγιστο βαθμό τις γνώσεις που έχουν λάβει από τις σπουδές τους στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο.

Το Business Talents είναι ένας πρωτοποριακός διαγωνισμός για Φοιτητές με Επιχειρηματικό Προσομοιωτή, που τους επιτρέπει να διοικήσουν με την ομάδα τους μία εταιρία και να εξασκηθούν στη λήψη κάθε είδους αποφάσεων πάνω στις λειτουργίες της, σε μια πρακτική άσκηση Επιχειρηματικότητας. Ο διαγωνισμός είναι εθνικός και διεθνής και αποτελεί μία συναρπαστική πρακτική εμπειρία με τη χρήση προσομοιωτή. Γίνεται για 2η χρονιά στην Ελλάδα μετά την περσινή επιτυχία με 2.220 συμμετέχοντες σε 654 ομάδες-εταιρίες από όλα (κυριολεκτικά) τα Πανεπιστήμια και Τ.Ε.Ι.




Τόπος: Athens, Greece