Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Μητροπολιτικού Κολεγίου στο 3ο Leadership Forum

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Μητροπολιτικού Κολλεγίουσυμμετείχε στο 3ο Leadership Forum με θέμα “Συζητώντας με τους νέους για Επαγγελματικές Ευκαιρίες και Επιχειρηματικότητα” που διοργάνωσε το Ελληνο-Αμερικάνικο Εμπορικό Επιμελητήριο.

Σκοπός του Forum ήταν να ενημερωθούν οι νέοι από κορυφαία διευθυντικά στελέχη και σημαντικούς επιχειρηματίες για τις εξελίξεις, προκλήσεις και ευκαιρίες του μέλλοντος όσον αφορά την επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Παράλληλα, στους φοιτητές δόθηκε η δυνατότητα να θέσουν τους προβληματισμούς τους μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη στη Θεσσαλονίκη.

Η συμμετοχή των φοιτητών στη συγκεκριμένη εκδήλωση έγινε με σκοπό την εκπαίδευση των φοιτητών και την εξοικείωση τους με τη ζωή και τη δράση των επιχειρήσεων. Στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο δίνεται άλλωστε μεγάλη έμφαση στη σύνδεση της θεωρίας με την πράξη όπως επίσης τη καλλιέργεια της κριτικής σκέψης, την εκπαίδευση και την ανάπτυξη έμπειρων στελεχών που θα αφομειωθούν επιτυχώς στην αγορά εργασίας.




Τόπος: Athens, Greece