Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο μέλος του προγράμματος SAP University Alliances

news 000193To Μητροπολιτικό Κολλέγιο, στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξής του και ενίσχυσης του ακαδημαϊκού έργου προς όφελος των φοιτητών του, είναι από τον Ιούλιο του 2013 μέλος (Associate Member) του διεθνούς δικτύου SAP University Alliances του πολυεθνικού κολοσσού SAP - ηγέτη στην αγορά του λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών - έπειτα από έλεγχο του εκπαιδευτικού ιδρύματος βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων.
Το δίκτυο περιλαμβάνει περισσότερα από 1.400 Πανεπιστήμια παγκοσμίως και στόχο έχει να παρέχει σε φοιτητές τεχνολογικών και επιχειρησιακών ειδικοτήτων ένα συναρπαστικό εκπαιδευτικό περιβάλλον, βασιζόμενο στις τελευταίες εξελίξεις της επιστήμης και να τους βοηθήσει να αναπτύξουν περαιτέρω τις δεξιότητές τους.
Το πρόγραμμα SAP University Alliances δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές να έρθουν σε επαφή με την ηγετική τεχνολογία της SAP και με εξειδικευμένους επαγγελματίες, μέσω εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, κοινωνικής δικτύωσης κι ενός ευρύτατου δικτύου συνεργατών. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν 1 εκατομμύριο φοιτητές παγκοσμίως, οι οποίοι αποκτούν πρόσβαση στις λύσεις της SAP και αυξάνουν τις ευκαιρίες καριέρας τους. Στα πλαίσια του SAP University Alliances διεξάγονται δημοφιλείς εκδηλώσεις καινοτομίας, όπως το Innojam και προγράμματα ανάπτυξης εφαρμογών σε παγκόσμιο επίπεδο.
Πιο συγκεκριμένα, ως μέλος του δικτύου, οι φοιτητές του Μητροπολιτικού Κολλεγίου θα απολαμβάνουν τα παρακάτω οφέλη:
  • αποκτούν πρόσβαση σε πλούσιο, σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με κορυφαίους καθηγητές Πανεπιστημίων, φοιτητές και συνεργάτες του δικτύου σε όλο τον κόσμο
  • παρακολουθούν εκπαιδευτικά σεμινάρια από εξειδικευμένους εισηγητές
  • έχουν online πρόσβαση σε e-learning υλικό, εφαρμογές και webinars
  • συμμετέχουν σε ενδιαφέροντα projects και διάδραση με άλλους φοιτητές επιχειρησιακών σπουδών σε όλο τον κόσμο (networking)
  • συμμετέχουν σε ενδιαφέροντες διαγωνισμούς και ειδικές εκδηλώσεις
  • γίνονται πιο ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας, εντάσσοντας στο βιογραφικό τους την εμπειρία και εξοικείωση με τα εργαλεία της SAP.